iOS 8.3 beta 4 a fost lansat!

iOS 8.3 mai tarziu

  iOS 8.3 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare venind la mai putin de doua saptamani de zile distanta de iOS 8.3 beta 3 care a adus o sumedenie de noutati interesante. Apple a lansat inclusiv un sistem de testare beta publica a iOS 8.3 in ideea de a rezolva o multitudine dintre problemele sistemului de operare, dar din pacate nu oricine are acces la el, cei din Cupertino invitand doar utilizatori care au mai facut parte din alte programe beta de testare in trecut.

  iOS 8.3 beta 2 public este pus la dispozitia utilizatorilor din programul beta public de testare de catre compania Apple, aceasta versiune a sistemului avand cel mai probabil acelasi build precum versiunea oferita dezvoltatorilor de aplicatii, probabil impreuna cu aceleasi functii disponibile pentru ei. Pana acum Apple a implementat in iOS 8.3 : un buton pentru ezactivarea 3G, o multitudine de noutati pentru Google sau Apple Pay, o multitudine de emoticoane emoji noi, noi limbi pentru Siri, plus un sistem de filtrare a mesajelor din aplicatia Messages si raportarea numerelor de telefon ca si spam.

  Pe masura ce noi detalii vor fi disponibile in legatura cu noutatile iOS 8.3 beta 4 va voi anunta.

UPDATE: Aici puteti afla noutatile iOS 8.3 beta 4.

UPDATE 2: Aici aflati cum puteti instala iOS 8.3 beta 4 fara UDID.

10 COMENTARII

  1. Cum i-l pot instala pe iPhone 5s ?? Am iOS 8.2 si bateria mi se scurge efectiv din terminal ( si dacă i-l las degeaba pe masa scade considerabil procentajul )…Oare m-ar ajuta dacă as instala iOS 8 beta 4?

  2. […]   iOS 8.3 beta 4 a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma de catre compania Apple, iar impreuna cu aceasta versiune a sistemului de operare a fost dezvaluita si intreaga lista a schimbarilor pe care cei din Cupertino au pregatit-o pentru actualizare. Ca de obicei, vorbim despre o multitudine de schimbari interne facute de catre compania americanana, majoritatea dintre ele nefiind vizibile in interfata aplicatiilor native sau in alte zone ale sistemului de operare, insa ele sunt simtite in timpul utilizarii. […]