Jony Ive si CEO-ul Tesla s-au intalnit dupa decernarea premiilor Oscar

Jony Ive Oscar

  Jony Ive, vicepresedintele senior care conduce divizia de design din cadrul Apple, si Elon Musk, CEO-ul companiei Tesla specializata pe fabricarea de automobile, au avut o intrevedere privata in timpul petrecerii organizate dupa decernarea premiilor Oscar in weekend. Cei doi nu au fost inregistrati de camerele de luat vederi in timpul conversatiei purtate in locatia in care a fost organizata petrecerea, insa putem ghici despre ce au vorbit ei. Saptamanile acestea au aparut numeroase informatii cu privire la Apple si Tesla care si-au “furat” proprii angajati, dar si despre masina Apple dezvoltata in Cupertino.

  Avand in vedere toate aceste informatii, este destul de usor de ghicit faptul ca Jony Ive si Elon Musk au vorbit despre masina Apple pe care vicepresedintele Apple a conceput-o. Apple dezvolta o masina electrica autonoma in momentul de fata, cei de la Tesla producand masini electrice de ani de zile si avand un proiect pentru dezvoltarea de masini autonome. Musk l-a abordat pe Ive in cadrul petrecerii organizate in Los Angeles si se pare ca discutia lor a durat nu mai putin de 30 de minute, totul fara ca persoana care ofera aceste informatii sa auda ce se discuta.

  In ciuda acestui lucru, Ive si Musk ar fi plecat impreuna de la petrecere, deci e usor de ghicit ca discutia lor a continuat si probabil a fost centrata tot pe automobile. Unii analisti ar putea privi aceasta intalnire ca o tentativa a lui Musk de a-l convinge pe Ive sa paraseasca Apple, insa acest lucru este putin probabil in momentul de fata. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut ce fel de masina va reusi sa aduca Apple pe piata si daca ea va afecta in vreun fel sau altul vanzarile Tesla.

2 COMENTARII