Prima Pagina Apple Watch Apple Watch iti va deschide camera de hotel si nu doar atat

Apple Watch iti va deschide camera de hotel si nu doar atat

apple watch curele

  Apple Watch va inlocui cheile masinilor si conform unor informatii aparute in cursul acestei zile el va fi lansat initial in SUA si abia mai apoi in Europa sau alte zone geografice. Informatiile privind lansare aau venit de la angajati Apple przenti la o conferinta tinuta de catre Tim Cook in Berlin, iar ei acum ofera cateva detalii cu privire la noile functii ale Apple Watch. Conform lui Tim Cook, Apple lucreaza deja in parteneriat cu unele hoteluri pentru a permite folosirea Apple Watch pentru a inlocui cartelele de accest in camere sau check-in-ul.

  Folosind aplicatii dedicate pentru iPhone, Apple Watch si tehnologia Bluetooth, unele hoteluri le vor permite utilizatorilor sa-si acceseze camerele fara a mai fi nevoiti sa se inregistreze la receptie. Separat de colaborarea cu unele hoteluri din SUA, compania Apple lucreaza cu unii retaileri pentru a permite efectuarea de plati prin intermediul Apple Pay in locatii selecte. In final, Tim Cook a vorbit din nou despre multitudinea de functii de fitness disponibile prin intermediul aplicatiilor dedicate, acestea urmand a ne face programe de exercitii, ne vor crea statistici pentru activitati si multe, multe altele.

  Tim Cook prezinta un viitor stralucit pentru Apple Watch si o multitudine de functii extrem de utile pe care utilizatorii le vor putea experimenta dupa lansarea sa, totul fiind extrem de atractiv. Desigur ca, din pacate, majoritatea functiilor atat de importante vor fi disponibile doar in SUA si alte tari dezvoltate, asa ca nu va asteptati sa aveti totul disponibil in Romania.

 • lucian84

  Dacă toată lunea ar fii înnebunită după ceea ce oferă ar fii un succes, altfel rămâne doar un Gadget pe care o sa-l cumpere toți cocalarii sa se dea mari ca au ceas Apple !!!

 • gabi

  Apple watch este atata de grozav incat se mira si el…de el, cum ar veni… iti aduce mancarea la pat, copilu la scoala si multe altele, cel mai important lucru fiind ca arata ora si ca se conecteaza doar cu un telefon, lucru nemai auzit pana acum. Ma scuzati ca am aberat la greu dar mi s a luat de grozavele produse apple, chiar in momentul asta am un lag grozav pe un grozav ip 6!!!

 • Srb

  Din moment ce este cel mai personal idevice al lor, este normal sa il unifice cu apple pay/masina ta personala etc

 • cipa

  rezistenta la apa , sa intri vara in mare – apa sarata , in sauna etc…. ce se aude de acest aspect ?

 • Adrian

  De smartwach-ul de la Huawei,cel cu caracasa de inox si sticla de safir,a auzit cineva? Ce pacat ca nu este facut de Apple, scuze ,am uitat Apple viseaza la sticla de safir.

 • Srb

  Apple nu viseaza, foloseste de peste 2 ani sticla de safir si o va utiliza si in Apple watch+Watch edition