iPad Pro va fi lansata abia in toamna

iPad Pro iPad Air Plus concept

  iPad Pro, sau iPad Air Plus, a fost in ultimele luni prezentata pentru lansare la inceputul acestui an, insa conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, ea va ajunge pe piata abia in cursul acestei toamne. Conform unei importante publicatii americane, compania Apple a decis sa amane lansarea iPad Pro din cauza unor probleme cu productia ecranelor de 12.9 inch pe care urmeaza sa le utilizeze in ea. Conform informatiilor obtinute de catre publicatie, iPad Pro ar urma sa includa chip-ul A8X implementat in iPad Air 2, sau viitorul chip A9, tableta fiind intr-un stadiu avansat de dezvoltare.

Apple Inc., which has seen stagnating iPad sales, will delay the start of manufacturing for a larger-screened version of the tablet, people with knowledge of the matter said. Production of the 12.9-inch-screen iPad is now scheduled to start around September because of delays involving the supply of display panels, said one of the people, who asked not to be identified because the details aren’t public.

  Amanarea lansarii iPad Pro pentru toamna este destul de logica avand in vedere ca suntem deja in martie si Apple nu a adus-o pe piata, iar perioada urmatoare va fi dedicata exclusiv viitorului Apple Watch. Apple isi va concentra toate eforturile pentru promovarea noului sau ceas, iar aparitia iPad Pro nu va ajuta absolut deloc la indeplinirea acestei strategii a companiei americane. Avand in vedere ca tabletele iPad nu mai sunt la fel de populare precum in anii trecuti, lansarea iPad Pro acum pentru a “deranja” lansarea noului sau smartwatch.

  iPad Pro este o tableta dezvoltata de catre compania Apple pentru mediile educational si business, deci lansarea sa nu este chiar atat de importanta precum Apple Watch, asa ca este extrem de probabil ca zvonul sa fie adevarat.