iPhone 6S – tehnologie Force Touch, carcasa roz

iPhone 6S DDR4 RAM

  iPhone 6S ar putea fi lansat cu tehnologia Force Touch a Apple Watch si o carcasa de culoare roz, compania Apple incercand sa aduca imbunatatiri demne de luat in seama pentru a concura eficient cu Samsung Galaxy S6. O importanta publicatie americana ofera detaliile cu privire la implementare tehnologiei Force Touch in iPhone 6S, ea fiind preluata din recent prezentatul Apple Watch. Apple a implementat deja tehnologia Force Touch in MacBook Retina 12 inch, iar acum se pare ca ea va face saltul inclusiv la iPhone 6S incepand din luna septembrie a acestui an.

iPhone 6S – Force Touch si carcasa roz

  Aceasta este a patra sau a cincea oara cand auzim despre implementarea Force Touch in iPhone 6S, astfel ca este cat se poate de clar ca tehnologia urmeaza sa faca parte din viitorul produs. Aducand tehnologia Force Touch din Apple Watch in MacBook Retina 12 inch, compania Apple va face si urmatorul pas logic pentru a o implementa in iPhone 6S. In ceea ce priveste carcasa de culoare roz pentru iPhone 6S, compania Apple doreste probabil sa atraga mai multe femei spre platforma sa, iar aceasta optiune cu siguranta o va face.

  Separat de Force Touch si carcasa roz, iPhone 6S va avea 2 GB RAM DDR 4, un chip A9, dar si acelasi design precum actualul terminal iPhone 6, deci nu vom vedea schimbari din acest punct de vedere. Separat iPhone 6S ar putea avea Apple SIM, o cartela universala care ne-ar putea oferi posibilitatea de a evita necesitatea utilizarii cartelelor SIM standard pentru a folosi serviciile operatorilor de telefonie mobila. Acestea fiind spuse, iPhone 6S va aduce o serie de schimbari destul de interesante, insa deocamdata nu cred ca ele sunt suficient de importante pentru a ne convinge ca un upgrade de la iPhone 6 merita facut.