Apple Watch vs Apple Watch Sport – comparatie detaliata (Video)

Apple Watch este denumirea aleasa de Apple pentru Apple Watch din otel inoxidabil, in timp ce Apple Watch Sport este denumirea aleasa pentru modelul cu o carcasa din aluminiu. Denumirile pot genera putina confuzie in randul utilizatorilor, insa pana una alta vedem o comparatie detaliata intre cele doua tipuri de produse ale companiei Apple.

Diferenta de pret dintre modelele din otel inoxidabil si cele din aluminiu este de 200 de dolari sau 250 de euro, deci vorbim despre o suma importanta care trebuie platita in plus pentru produs. In aceasta idee, probabil va intrebati ce anume veti primi pentru acest premium si cu siguranta v-ati dat deja eama ca nu este vorba despre vreo schimbare in design sau componente interne.

In ciuda acestor lucruri, exista totusi diferente in ceea ce priveste componentele externe, mai exact carcasa din otel inoxidabil si panoul frontal care protejeaza ecranul si este fabricat din safir. In afara acestor diferente, Apple Watch este livrat intr-o cutie patrata mai interesanta si un incarcator din aluminiu in locul celui din plastic, totul pentru o diferenta de pret care in Europa reprezinta jumatate din pretul unui model Sport.

Concluzionand, puteti vedea in clipul video de mai sus tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu diferentele dintre Apple Watch si Apple Watch Sport si va recomand sa il vizionati.