LG G4 – detalii despre specificatii, pret, si lansare

LG G4 imagini carcasa

LG G4 a fost prezentat oficial in cursul acestei seri de catre compania LG, cel mai recent smartphone al sau fiind gandit ca un competitor pentru terminalele Apple, Samsung sau HTC. Desi cei de la LG au incercat sa promoveze LG G4 ca un smartphone care i-ar fi placut si lui Steve Jobs, realitatea este ca fostul CEO al Apple nu si-ar fi dorit vreodata un asemenea dispozitiv, in ciuda carcasei din piele.

Conform celor de la LG, LG G4 are un ecran Quad HD de 5,5 inch cu tehnologie quantum dot LCD implementata in premiera intr-un smartphone, el afisand imagini cat se poate de clare si culori vii. Separat in LG G4 are un procesor cu sase nuclee Snapdragon 808 care functioneaza cu ajutorul unei baterii de 3000 mAh, o camera de 16 megapixeli fiind implementata pentru a permite inregistrarea de imagini grozave.

Partea interesanta este ca pentru capartea frontala cei de la LG au ales o camera de 8 megapixeli in LG G4, deci utilizatorii vor putea face selfie-uri mai bune, chiar si folosind doar simple gesturi. In ceea ce priveste spatiul de stocare, cei de la LG intentioneaza sa vanda LG G4 cu 32 GB spatiu de stocare standard, astfel ca utilizatorii vor avea suficient spatiu pentru a stoca orice.

LG G4 imagini carcasa 1

Ca si sistem de operare este folosit Android Lollipop cu o interfata modificata de catre cei de la LG pentru a oferi o proprie experienta de utilizare celor care le cumpara terminalele. In aceasta idee, LG a creat un parteneriat cu Google pentru a le oferi utilizatorilor LG G4 si 100 GB spatiu de stocare in Google Drive, astfel ca nu va trebui sa va faceti griji in legatura cu spatiul.

Din pacate cei de la LG nu au anuntat pretul LG G4 in momentul lansarii din mai, dar probabil el nu va fi mai scump decat alte smartphone-uri concurente existente.

LG G4 imagini carcasa  2

LG G4 imagini carcasa 3

LG G4 imagini carcasa 4

3 COMENTARII

  1. […] LG G4 a fost prezentat zilele trecute de catre compania LG si vorbim despre un smartphone destul de interesant cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, compania coreeana folosindu-se de acest lucru pentru a ataca iPhone 6 Plus. In imaginea de mai sus aveti prezentata comparatia facuta de catre LG pentru noul sau LG G4, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ecranele si rezolutia fiind luate in “vizor” de catre cei din Coreea de Sud. […]

  2. […] LG G4 vs iPhone 6 Plus sunt prezentate intr-o comparatie video detaliata pe care o puteti vedea in totalitate mai jos, cele doua smartphone-uri luptandu-se pentru buzunarele iubitorulor de phablet-uri din lumea intreaga. Ambele terminale sunt aproximativ egale in ceea ce priveste dimensiunile, insa in cazul performantelor lucrurile nu stau chiar asa, produsul celor de la Apple avand un clar avantaj, in ciuda faptului ca “pe hartie” specificatiile sale sunt “mai slabe”. […]