LG ataca iPhone 6 Plus prin promovarea LG G4

LG G4 vs iPhone 6 Plus

LG G4 a fost prezentat zilele trecute de catre compania LG si vorbim despre un smartphone destul de interesant cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, compania coreeana folosindu-se de acest lucru pentru a ataca iPhone 6 Plus. In imaginea de mai sus aveti prezentata comparatia facuta de catre LG pentru noul sau LG G4, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ecranele si rezolutia fiind luate in “vizor” de catre cei din Coreea de Sud.

Cei de la LG sustin ca terminalul LG G4 are, pixel pe pixel, o rezolutie mai buna decat iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, iar acest lucru este perfect adevarat, primele benchmark-uri aratand slabiciunile terminalului in toate privintele. LG G4 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 2880 x 1440 pixeli, in timp ce iPhone 6 Plus are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, iPhone 6 avand un ecran de 4.7 inch cu rezolutie de 750 x 1334 pixeli.

Seek out resolution. Quad HD Resolution. Pixel for pixel, the display on the new G4 has a higher resolution than the iPhone®6 Plus2. With more than 3.5 million pixels at your disposal, you can see everything in amazing detail.

Adevarul este ca da, LG G4 are o rezolutie mult mai buna decat cea a terminalelor iPhone lansate de catre compania Apple, insa rezolutia este mult mai mare si decat a majoritatii laptop-urilor vandute pe piata. Rezolutia LG G4, ca si a altor smartphone-uri din aceeasi categorie, este atat de mare incat hardware-ul intern nu este 100% capabil pentru a o sustine, iar de aici apar problemele de performante.

Ca sa fiu sincer, rezolutiile Quad HD in smartphone-uri cu ecrane de 5.5 inch nu-si au rostul acum sau in viitor, insa fanaticii specificatiilor iubesc acest tip de produse, iar fabricantii iubesc sa-i pacaleasca in fiecare an. Din pacate dragostea unora pentru lucruri inutile ne aduce anual smartphone-uri cu specificatii prea pompoase pentru ceea ce avem nevoie, astfel ca obiectivul economisirii energiei devine usor, usor, un mit.

4 COMENTARII

  1. Sunt utilizator de iPhone si îmi place foarte mult !!! Dar G4 este mult superior iPhone 6 plus !!! Așa ca nu mai spune ca nu se merita sa aibă un display quad HD sau alte porcarii !!! Tehnologia avansează !!! Sau tu vrei sa rămâi toată viața la 1080p !!! Dacă LG sau Samsung sau alta companie scoate ceva deosebit este destul de bine pentru ca in ritmul asta o sa apăra si pe alte telefoane cum ar fi iPhone !!! Fără ei iPhone nu ar fi depășit pragul de 3.5 Inch !!! Si oricum iPhone are un preț de … Pentru ce oferă !!!

  2. Adevarat Manto! Mai ales la intensitatea culorii, este clar diferenta!
    Oare sunt mai naspa acarienii sau pixelii iphonului cand te uiti la microscop?
    Cica acarienii dau alergii si chiar astm, iar pixelii dau insomnii si chiar stari de voma!
    Acarienii pot afecta pe oricine, dar din fericire pixelii doar pe hateri…