LG G4 vs iPhone 6 – comparatie detaliata (Video)

LG G4 vs iPhone 6LG G4 vs iPhone 6 sunt prezentate intr-o prima comparatie detaliata care pune fata in fata cel mai recent smartphone prezentat de catre compania LG, dar si cel mai popular smartphone de pe piata in momentul de fata, ambele fiind disponibile la preturi pe masura. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea alaturata, LG G4 este mult mai mare decat iPhone 6 si este un competitor mai potrivit pentru iPhone 6 Plus, insa toate se vor lupta pentru atentia consumatorilor in urmatoarea perioada.

LG G4 are un ecran QHD IPS Quantum Display ce ofera o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli cu 538 de pixeli per inch, deci pune la colt Retina Display-ul de 1335 x 750 pixeli al iPhone 6, cu ai sai 326 de pixeli per inch. In aceasta idee, LG G4 va afisa intotdeauna imagini mai clare si, teoretic, mai frumoase decat terminalul iPhone 6, insa problemele apar cu terminalul LG cand vine utilizarea in lumina directa a soarelui.

LG G4 este disponibil in multiple versiuni cu carcasa din plastic sau din piele, cea din urma fiind prezentata de catre LG ca o posibila favorita a lui Steve Jobs, daca CEO-ul Apple s-ar mai fi aflat in viata acum. Separat de acestea, ramane ca voi singuri sa va decideti care dintre cele doua terminale este mai bun sau nu, insa deocamdata LG nu a reusit sa aduca pe piata smartphone-uri care “sa sparga gura targului”.