Top 10 – Cele mai importante stiri ale saptamanii 27.04.2015 – 03.05.2015

week in review

Astazi se incheie o noua saptamana plina de noutati interesante in lumea Apple, iar in evidenta ies de departe cele privind rezultatele financiare ale celor din Cupertino pentru Q1 2015. Dupa cum probabil stiti deja, Apple a vandut nu mai putin de 61 de milioane de iPhone-uri in primele trei luni ale anului 2015, acesta fiind un nou record pentru un asemenea trimestru fiscal, iPhone 6 si iPhone 6 Plus stand la baza sa.

Separat de aceasta realizare extrem de importanta a Apple avem noi imagini cu o carcasa a tabletei iPad Pro cu ecran de 12.9 inch, ele avand la baza o schita “imprumutata” in luna decembrie din fabrica unui partener al celor de la Apple. Continuand avem noi detalii despre modul in care au primit utilizatorii Apple Watch, dar si problemele pe care produsul le genereaza, Apple avand destul de multe batai de cap in fata.

Trecand la iPhone 6S am aflat cateva detalii extrem de interesante cu privire la noutatile pe care le pregateste compania Apple pentru toamna, acest smartphone urmand a genera noi recorduri trimestriale de vanzari. In final avem iOS 8.4 beta 2 lansat cu nimic important pentru dezvoltatorii de aplicatii, dar si o actualizare de informatii pentru iOS 9, aceasta versiune a sistemului de operare urmand a fi disponibila in toamna.

Concluzionand, in urmatoarele saptamani ne asteapta lucruri grozave din partea Apple, mai ales ca WWDC 2015 se apropie si va aduce o multitudine de noutati legate de iOS 9.

  1. Apple Watch genereaza iritatii ale pielii
  2. iPad Pro comparata cu iPad Air 2 (Video)
  3. Apple Watch – iata costul componentelor
  4. Instalare iOS 8.4 beta 2 fara UDID
  5. Romania – orasele cu cel mai rapid internet fix
  6. iOS 9 – schimbarea anuntata de un partener Apple
  7. Vitezele de internet mobil in orasele din Romania
  8. iPhone si un truc care va imbunatati serios autonomia bateriei
  9. iPhone 6S – noi detalii despre implementarea uneia dintre cele mai importante noutati
  10. 61 milioane de iPhone, 12.6 milioane de tablete iPad, cu profit de 13.6 miliarde de dolari in Q1 2015