Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Edge – conceptul clonei Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 7 Edge – conceptul clonei Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 7 EdgeiPhone 7 Edge este conceptul clonei Samsung Galaxy S6 Edge, un designer gandindu-se ca Apple ar putea avea intr-o buna zi ideea de a copia design-ul unui produs al coreenilor de la Samsung. iPhone 7 Edge este gandit ca un terminal care sa imprumute o caracteristica principala a smartphone-ului celor din Coreea de Sud, mai exact ecranul curbat spre marginile exterioare, el avand si functii tactile.

Desigur ca acest iPhone 7 Edge nu va ajunge vreodata in vreun magazin al companiei Apple, dar oare si-ar dori vreun fan al celor din Cupertino sa vada sa ceva listat vreodata in Apple Store Online, sau vreun magazin fizic? Sunt sigur ca raspunsul la intrebare este nu, insa sunt totusi in aceeasi masura curios sa aflu parerea voastra vis-a-vis de design-ul iPhone 7 Edge.

Separat puteti vedea aici cel mai frumos iPhone 7.

 • catalin

  Nu

 • gheorghe

  Nu are nici o legatura cu Edge . Asta e doar un concept de iPhone fara bezeluri laterale. Edge are functii pe displayurile laterale .

 • Viorel Predatorul

  Apple nu copiază, ci împrumută… Decât să fure așa cum face Samsung de la Apple, prefer să împrumute niște idei Apple de la Samsung. E o diferență.

 • EuGeorge

  De ce tot ce copiaza Apple se considera “imprumut”,iar ce copiaza Samsung se cheama copiat?
  Te rog ft frumos,ajuta-ma si fa-ma sa inteleg,ca ma bate rau de tot aceasta enigma.

  Intre timp uita-te si la comentariul Elsei pt ca a punctat extrem de bine.