Facebook Messenger nu trimite notificari in iOS 9

Facebook Messenger iOS 9Facebook Messenger nu trimite notificari in iOS 9, ba mai mult decat atat, nici macar nu afiseaza numarul de mesaje necitite in badge-ul iconitei aplicatiei instalate in iDevice-urile celor de la Apple.

Problema am observat-o dupa ce am realizat ca am mai multe mesaje necitite si nicio notificare de la Facebook Messenger, asta in timp ce iconita din Springboard imi spuna ca am un singur mesaj necitit, desi in realitate sunt mult mai multe.

Desi aplicatia are activate notificarile cu mesaje atat in intregul meniu al iOS-ului, cat si in LockScreen, din pacate ea refuza sa trimita bannere de alerta pentru notificari, cel putin pana la o reinstalare facuta prin intermediul App Store.

In cazul meu acest mic fix a functionat si il puteti incerca pentru a remedia problema, asta daca o intalniti, deoarece nu este absolut necesar sa aveti o problema cu Facebook Messenger, desi am intalnit-o la multiple persoane.

Desi ati fi inclinati sa spuneti ca problema este una legata de aplicatia Facebook Messenger, in realitate iOS 9 are o problema mai mare cu notificarile, dar despre asta voi vorbi intr-un articol separat.