iOS 9 vs Android M – comparatie detaliata (Video)

iOS 9 vs Android M iPad comparatieiOS 9 si Android M sunt comparate in detaliu intr-un nou clip video publicat in cursul zilei de ieri, noile versiuni ale sistemelor de operare fiind de aceasta date prezentate pe o tableta iPad si pe o tableta Android.

Pentru ca multe dintre noile functii ale iOS 9 sunt disponibile pe tabletele iPad, comparatia este una care ne prezinta o imagine diferita fata de ceea ce am vazut pana acum, iar asta deoarece majoritatea prezentarilor se concentreaza pe terminalel iPhone.

Avand in vedere ca atat iOS 9, cat si Android M sunt disponibile in versiunile beta, orice fel de probleme de functionare sau afisare a elementelor de interfata este de inteles, ele urmand a fi rezolvate pana in momentul lansarii oficiale a ambelor sisteme de operare.

Separat de acestea, veti observa ca intre iOS 9 si Android M exista multe asemanari, dar si multe deosebiri, compania Apple implementand o serie de functii noi pe care in mod normal nu le-am fi avut disponibile pentru iDevice-uri, desi ele sunt cerute de mult.

Daca nu v-ati lamurit inca in legatura cu oportunitatea testarii iOS 9, atunci in acest articol v-am explicat daca merita instalat iOS 9.

2 COMENTARII