iPhone 6S cu carcasa din aluminiu 7000 ar urma sa fie lansat in 2015

iPhone 6S aluminiu 7000iPhone 6S cu carcasa din aluminiu 7000 ar urma sa fie lansat anul acesta, informatii in acest sens aparand acum cateva luni, ele fiind aparent confirmate de catre un partener al Apple. Catcher este partenerul in cauza, el fabricand in momentul de fata carcasele pentru Apple Watch, insa inse pare ca parteneriatul va fi extins mai departe de atat, conform presedintelui consiliului de administratie al companiei.

Intr-un interviu recent acesta a vorbit despre parteneriatul pe care Catcher il are cu compania Apple pentru fabricarea ceasurilor inteligente, insa a dat de inteles ca el ar putea fi extins pentru iPhone 6S cu carcasa din aluminiu 7000.

Daca informatia este adevarata, atunci un iPhone 6S cu carcasa din aluminiu 7000 ar urma sa fie lansat pe piata, acelasi tip de material fiind folosit de catre Catcher pentru fabricarea actualei carcase pentru Apple Watch.

iPhone 6S cu carcasa din aluminiu 7000

Catcher produce acum carcase pentru terminalele iPhone vandute in lumea intreaga, asa ca utilizarea unui nou tip de aluminiu nu ar fi o problema chiar atat de mare pentru compania asiatica, mai ales ca va produce enorm de multi bani de la Apple.

Commenting on one of its clients’ new smartphone projects, Horng said a surface treatment on a harder metallic material is more difficult than traditional metal-casing processes and would lower the yield rate at the beginning of the production cycle.

Pentru ca iPhone 6S cu carcasa din aluminiu 7000 sa ajunga pe piata anul acesta, cei de la Catcher sunt nevoiti sa isi imbunatateasca radical tehnica de productie a componentei, insa au deja suficienta experienta cu Apple Watch.

In ciuda acestui lucru, un iPhone 6S cu carcasa din aluminiu 7000 ar putea fi mai greu de produs in cantitati industriale din cauza dificultatilor de manipulare ale materialului, asa ca Apple ar putea avea un numar limitat de componente la inceput.

In ciuda acestor probleme, toate informatiile lansate pana acum, lansarea unui iPhone 6S cu carcasa din aluminiu 7000 pare sa fie cat se poate de credibila, iar acest lucru va face terminalul mai rezistent si mult mai greu de indoit decat in trecut.

Conform unor zvonuri aparute saptamana trecuta, iPhone 6S va fi lansat pana in 25 septembrie, prezentarea iPhone 6S din 8 septembrie fiind deasemenea anuntata