Summer Festivals – descopera cele mai mari festivaluri muzicale din Europa!

Summer FestivalSummer Festivals este o sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store in cursul zilelor trecute, ea oferindu-ne posibilitatea de a descoperi cele mai mari festivaluri muzicale organizate in Europa in urmatoarele saptamani de zile.

-Sectiunea Summer Festivals este impartita in trei sub-sectiuni, iar in ea veti gasi aplicatiile dedicate pentru fiecare festival in parte, acestea avand denumirile locatiilor in care urmeaza sa se desfasoare intreaga “actiune” in urmatoarea perioada.

De la Glastonbury si pana la Tomorrowland in Belgia sau Sziget Festival, veti gasi acolo o multitudine de aplicatii care va vor ajuta sa descoperiti tot ceea ce se intampla la fiecare festival muzical in parte, dar sa si va descurcati in a ajunge acolo sau a vizita imprejurimile.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile Apple a pus angajati sa aleaga toate aplicatiile care sunt promovate in aceste sectiuni ale App Store, puteti fi siguri ca indiferent ce aplicatie veti alege sa descarcati, ea va fi potrivita pentru nevoile voastre.

Sectiunea Summer Festivals poate fi accesata din prima pagina a App Store.