iPhone 6 – carcasa care ti-ar putea salva viata sau te-ar putea ucide

iPhone 6 carcasa pistolCauti o carcasa pentru iPhone care cu siguranta ii va tine departe pe hoti? Daca raspunsul este afirmativ, atunci iti prezint in acest articol o carcasa care ti-ar putea salva viata, sau te-ar putea ucide, insa cu siguranta va atrage atentia politiei asupra ta atunci cand te plimbi pe strada.

Vorbesc despre o carcasa tip pistol pentru iPhone 6, aceasta avand in exterior forma unui pistol, desi in realitate este nimic mai mult decat o bucata de plastic menita sa protejeze terminalele iPhone de lovituri, desi impactul social al utilizarii sale este mult mai mare decat v-ati imagina.

Asezata “corect” in buzunar, carcasa pistol pentru iPhone 6 poate genera impresia ca aveti asupra voastra un pistol adevarat si asta ar putea tine departe foarte multi hoti speriati de faptul ca ar putea fi impuscati intr-o tentativa de a va fura terminalul din buzunar.

Pe de alta parte, o carcasa de acest gen ar putea atrage atentia unor persoane nedorite care ar putea cauta o confruntare armata, iar cu ea in buzunar nu veti trece de punctele de securitate ale unui aeroport si ati putea primi inclusiv o amenda, desi nu vorbim despre o arma reala.

iPhone 6 carcasa pistol 1

Politia din New York le-a recomandat cetatenilor sa evite carcasele de acest gen, ele putand genera reactii agresive din partea politistilor, iar in Romania aveti aceeasi recomandare, deoarece simpla generare a unei impresii de arma reala v-ar putea genera necazuri.

Carcasa este vanduta unde altundeva decat in China la preturi de 9, 10$.