Asa arata o carcasa de 1000 de dolari pentru iPhone

carcasa 1000 dolari iPhone 1Daca sunteti fani ai carcaselor pentru terminale iPhone, atunci probabil sunteti interesati sa descoperiti modele noi, iar astazi am pentru voi o carcasa de 1000 de dolari pentru iPhone care probabil este prea scumpa pentru unii dintre voi.

Carcasa de 1000 de dolari pentru iPhone este fabricata de catre un producator de accesorii de lux pentru smartphone-uri numit Gresso, el fiind specializat pe fabricarea unui anumit tip de produse pe care doar oamenii foarte instariti si le pot permite pentru a-si proteja smartphone-urile.

In imaginile acestui articol puteti vedea carcasa Gresso pentru iPhone 6 care este facuta din titaniu de gradul 5 si aur de 18 karate, ea avand un sistem magnetic de inchidere pentru a tine iPhone-ul fix in interiorul sau in momentul utilizarii zilnice a dispozitivelor.

Carcasa de 1000 de dolari pentru iPhone produsa de catre Gresso are un sistem unic de inchidere si de deschidere, iar pentru a o fabrica sunt necesare 8 ore de prelucrare folosind unele specializate, plus inca 3 ore de finisare pentru a arata in final atat de bine precum vedeti in imagini.

carcasa 1000 dolari iPhone

Carcasa de 1000 de dolari a celor de la Gresso este foarte interesanta si cu siguranta va atrage destule persoane dornice sa aiba un accesoriu unic pentru propriul terminal iPhone, astfel ca vom vedea cu sigurant ain viitor viitoare produse de acest gen, interes existant cu siguranta pentru ele.

Acestea fiind spuse, carcasa de 1000 de dolari pentru iPhone a celor de la Gresso poate fi cumparata de pe website-ul producatorului.

carcasa 1000 dolari iPhone 2