MemoriesCable – iata cablul pentru iPhone si iPad cu 128 GB spatiu de stocare

Cablu iPhone 128 GB spatiu stocareDaca actualul spatiu de stocare al terminalului ale voastre iPhone sau iPad nu este suficient, atunci poate veti fi interesati de un cablu numit MemoriesCable care are 128 GB spatiu de stocare inclus pentru salvarea de date din dispozitive.

In imaginile acestui articol puteti vedea cablul MemoriesCable al celor de la Photofast, el fiind bazat pe tehnologia Lightning si capabil sa se conecteze la iPhone sau iPad-urile noastre pentru a sincroniza date din ele si a salva pana la 128 GB de date care pot fi purtate cu noi oriunde si oricand calatorim.

Conform producatorilor, MemoriesCable este capabil sa preia din iPhone-urile noastre poze si clipuri video care pot fi stocate in mediul sau intern de stocare, acestea fiind sincronizate rapid, accesarea lor fiind cel putin la fel de rapida oricand avem nevoie sa le vizualizam.

Separat de poze si clipuri video, MemoriesCable este capabil sa sincronizeze inclusiv muzica sau eBook-uri, astfel ca daca doriti sa aveti o librarie muzicala enorma pentru ascultare offline, el va fi grozav in orice fel de conditii, indiferent de situatie.

MemoriesCable functioneaza cu ajutorul unei aplicatii care sincronizeaza toate datele din terminale, iar partea interesanta este ca ea are implementat si un sistem de securitate care permite restrictionarea accesului la date folosind sistemul Touch ID din iPhone sau iPad.

Conform producatorilor, MemoriesCable are 13 cm lungime si o greutate de doar 9.4 grame, astfel ca este ultraportabil, el permitand sincronizarea de date prin standardele Lightning si USB 3.0, astfel ca vorbim despre viteze de transfer ce ajung pana la 20 MB/s pentru scriere si 30 MB/s pentru citire.

MemoriesCable cablu iPhone 128 GB spatiu stocare

MemoriesCable este un cablu ideal pentru persoanele care au iPhone-uri sau tablete iPad cu 16 GB spatiu de stocare deoarece prin el pot fi salvate cantitati enorme de date fara prea mult efort, totul la fel de repede precum in cazul unei sincronizari facute cu iTunes.

MemoriesCable va fi disponibil pentru cumparare in curand de pe website-ul producatorului in versiuni cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, dar deocamdata nu se stie la ce pret.