Prima Pagina Samsung Galaxy Note 5 Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 Plus si S6 Edge Plus vor...

Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 Plus si S6 Edge Plus vor fi prezentate pe 13 august

Samsung Unpacked prezentare Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus vor fi prezentate pe 13 august de catre compania coreeana Samsung, data fiind cu doar o zi in urma celei anuntate de catre diverse zvonuri aparute pe internet.

Ceea ce zvonurile nu au gresit este faptul ca Samsung va grabi lansarea Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus cu cateva saptamani pentru a fi mult mai competitiva in momentul lansarii iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa vorbim desigur doar despre planuri Samsung.

Prezentarea Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus din 13 august urmeaza sa aiba loc in New York, locatie traditionala pentru lansarea terminalelor din aceasta categorie, asa cladirea in care va avea loc evenimentul fiind totusi alta.

Samsung a anuntat doar data de 13 august pentru prezentarea Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus, insa nu a oferit si detalii cu privire la noutatile importante pe care le vom vedea, dar diverse informatii privind cele 3 terminale au aparut in ultimele saptamani.

O multitudine de poze aparute pe internet in urmatoarea perioada au confirmat faptul ca Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus sunt pregatite pentru lansare imediat, asa ca pe 13 august ar urma sa le vedem in conferinta coreenilor.

Conform zvonurilor aparute pana acum, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar urma sa fie lansate pe 14 august, la o zi dupa prezentarea oficiala si acest lucru ar putea fi posibil, insa ramane de vazut ce va decide compania coreeana.

 • rundown

  Zao zi-mi te rog ce modalitate aleg ei de obicei pentru prezentare? Conferinta va transmisa live ? Si daca da unde anume

 • Da, va fi transmisa cel mai probabil prin YouTube, dar link pentru vizionare veti gasi si aici.

 • rundown

  Zao ai cumva informatii in legatura cu imbunatatiri aduse castilor cu care vin noile modele?

 • Srb Srb

  wow, vrem mai muulte telefoane Samsung…ei lanseaza doar cate 10 pe saptamana…noi vrem minim 15 pe saptamana ca sa avem de unde alege !!

 • rundown

  incet evolueaza si ei. Discutabil daca in bine sau in rau. Oricum look-ul premium al terminalelor galaxy s este un pas inainte. Ii trage inapoi calitatea de 2 lei a accesoriilor respectiv casti ieftine fara nici un dzeu, incarcator cu fast charging dar tot cu un sentiment de ieftinatura spurcata… Semn ca toata atentia lor este indreptata asupra terminalului in care inghesuie enspe mii de tehnologii si 4-5 gb de rami optimizand si rahatul ala de baterie cu doar 50 mAh la edge fata de s6? Promite 3000 in s6 plus. Oricum eu discut pe marginea acestui subiect ca faüt divers. Sunt posesor iphone din 2010 fara macar sa fi avut vreodata un samsung indiferent ce model…

 • V.P

  ;))))).

 • amfetamin

  Foarte putine diferențe între ele,se vor canibaliza între ele,sunt curios care e in viziunea lor clientul unui S6 plus,note 5 șamd. Sa nu uitam ca mai vine si S6 mini si S6 duos,pe langa duzinele de young,trend,duos si cum naiba se mai numesc.

 • Viorel Predatorul

  Nu există riscul de canibalizare între modelele din seria S… Pentru Samsung, important este să se vândă cât mai multe Galaxy S, că este S6, S6 edge, S6 duos, S6 plus, etc… Nu contează.
  Strategia Samsung este să ofere cât mai multe modele pentru a acoperi cât mai multe categorii de utilizatori: modele de damă, sau pentru cei care doresc ecrane mici: S6 mini. Modele pentru cei care doresc ecrane mari: S6 plus. Modele pentru business și în general care să nu aibă nicio limitare: Note 5.

  S6 duos e modelul cu două cartele SIM, ceea ce mi se pare a fi extraordinar de mișto.
  Modelele Young, trendy sunt “budget” și nu intră în competiție cu alte produse.

 • Pingback: Samsung ieftineste Galaxy S6 si S6 Edge in urma unor incasari dezamagitoare in Q2 2015 | iDevice.ro()

 • Pingback: Samsung Galaxy Note 5 va fi cel mai puternic smartphone de pe planeta | iDevice.ro()