Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 Plus si S6 Edge Plus vor fi prezentate pe 13 august

Samsung Unpacked prezentare Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus vor fi prezentate pe 13 august de catre compania coreeana Samsung, data fiind cu doar o zi in urma celei anuntate de catre diverse zvonuri aparute pe internet.

Ceea ce zvonurile nu au gresit este faptul ca Samsung va grabi lansarea Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus cu cateva saptamani pentru a fi mult mai competitiva in momentul lansarii iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa vorbim desigur doar despre planuri Samsung.

Prezentarea Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus din 13 august urmeaza sa aiba loc in New York, locatie traditionala pentru lansarea terminalelor din aceasta categorie, asa cladirea in care va avea loc evenimentul fiind totusi alta.

Samsung a anuntat doar data de 13 august pentru prezentarea Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus, insa nu a oferit si detalii cu privire la noutatile importante pe care le vom vedea, dar diverse informatii privind cele 3 terminale au aparut in ultimele saptamani.

O multitudine de poze aparute pe internet in urmatoarea perioada au confirmat faptul ca Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus sunt pregatite pentru lansare imediat, asa ca pe 13 august ar urma sa le vedem in conferinta coreenilor.

Conform zvonurilor aparute pana acum, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar urma sa fie lansate pe 14 august, la o zi dupa prezentarea oficiala si acest lucru ar putea fi posibil, insa ramane de vazut ce va decide compania coreeana.

Articolul precedentApple Watch este promovat cu 5 noi reclame (Video)
Articolul următorOnePlus 2 – prezentare si specificatii tehnice (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.