Force Touch pentru iPhone 6S este demonstrat intr-un prim clip Video

Force Touch iPhone 6S demonstratieForce Touch pentru iPhone 6S este demonstrat intr-un prim clip video in care vedem cum ar urma sa functioneze noua tehnologie oferita deja de catre compania Apple pentru Apple Watch si unele modele ale MacBook lansate anul acesta.

Clipul video prezinta doar un concept al modului in care Force Touch ar putea functiona in iPhone 6S, deci nu avem un prototip real al terminalului, insa ceea ce vedeti in clip are sanse foarte mari sa se transforme in realitate in luna septembrie.

Persoana care a creat acest clip foloseste atingeri puternice ale ecranului pentru a ne arata cum ar putea Apple sa ne permita sa accesam meniul de setari al unei functii ce poate fi controlata prin Control Center si daca Apple nu va oferi asa ceva, diverse tweak-uri o vor face.

Practic Force Touch in iPhone 6S ne va permite sa controlam diverse functii ale sistemului de operare sau ale unor aplicatii prin atingeri usoare sau puternice facute pe ecranul terminalului, iar clipul video de mai jos demonstreaza cat se poate de bine cum poate fi realizat totul.

iPhone 6S va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple impreuna cu iPhone 6S Plus si ambele dispozitive urmeaza sa aiba integrata functia Force Touch pentru control, astfel ca nu vom avea o diferentiere intre ele din acest punct de vedere.