Ecranul iPhone 6S apare in noi imagini, confirma o functie noua

ecranul iPhone 6SEcranul iPhone 6S apare in noi imagini pentru a confirma o functie noua pe care compania Apple urmeaza sa ne-o ofere impreuna cu viitorul sau produs, ea facand parte din panoul tactil al dispozitivului celor din Cupertino.

Mai exact, acum vedem noi imagini cu ecranul iPhone 6S oferite de catre o a patra sursa ce se pare ca a primit imaginile de la asiatici care lucreaz ain cadrul unei fabrici Foxconn in care sunt asamblate noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru cei de la Apple.

In aceste imagini cu ecranul iPhone 6S puteti vedea ca Apple a implementat un chip Force Touch pentru dispozitivul sau, el urmand a ii permite smartphone-ului sa faca distinctia dintre apasarile puternice si cele usoare si de a actiona diverse functii in iOS 9 in baza interactiunii.

Noi imagini confirma implementarea Force Touch in iPhone 6S

Pana in momentul de fata avem 4 confirmari ale faptului ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea ambele integrat sistemul Force Touch, astfel ca nu exista vreun dubiu asupra faptului ca Apple va implementa cu siguranta aceasta functie pentru utilizatorii sai de pe glob.

Desi iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea Force Touch, deocamdata nu am vazut dovezi ale modului in care aceasta functie va fi utila, insa diverse informatii au aparut cu doar cateva saptamani in urma pentur a ne oferi o idee vaga in legatura cu ceea ce vom primi in toamna.

Conform acestor informatii, Force Touch in iPhone 6S si iPhone 6S Plus ne va permite sa controlam diverse functii de productivitate in aplicatii din suita iWork, insa el ar putea oferi si functii noi in restul aplicatiilor native ale Apple, in special in Apple Maps sau in aplicatia Camera.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate in toamna de catre compania Apple, cel mai probabil in a doua jumatate a lunii septembrie.