iPhone 6S poate fi deja precomandat de la un important operator telecom

Deutsche Telekom rezervare iPhone 6SiPhone 6S poate fi deja precomandat de la Deustsche Telekom cu mai bine de o luna inaintea lansarii oficiale, compania aplicand o practica similara si in cursul anului trecut pentru a sti in prealabil cate terminale sa cumpere de la cei de la Apple.

Desigur ca Deutsche Telekom nu mentioneaza iPhone 6S si iPhone 6S Plus in pagina de precomanda, insa e putin probabil sa fie vorba despre alte dispozitive avand in vedere ca aceasta nu este prima oara cand operatorul actioneaza in acest mod in aceasta perioada.

Mai mult decat atat, dispozitivul din imagine seamana destul de bine cu un terminal iPhone al companiei Apple, iar toti cei care se inregistreaza acum vor primi terminalul in ziua lansarii daca isi confirma precomanda dupa anuntarea oficiala a celor doua terminale.

Desi cei de la Samsung urmeaza sa prezinte in mai putin de jumatate de ora Galaxy Note 5, Galaxy S6 Plus si Galaxy S6 Edge+, cei de la Deutsche Telekom pregatesc cel mai probabil precomenzile pentru noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa lansarea lor inca este departe.