iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 5 – comparatie detaliata

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+Samsung Galaxy Note 5 a fost prezentat in aceasta seara si a fost deja comparat cu iPhone 6 Plus in imaginile din acest articol, noul terminal al coreenilor de la Samsung fiind gandit special pentru a concura cu acest smartphone Apple, dar si cu iPhone 6S Plus.

Avand in vedere ca iPhone 6S Plus va arata exact precum iPhone 6 Plus, ceea ce vedeti acum in comparatia cu Samsung Galaxy Note 5 va fi valabil inclusiv in luna septembrie cand noul produs al celor de la Apple va fi disponibil pentru achizitie, asa ca va puteti face o idee in legatura cu ceea ce vom vedea.

Intre iPhone 6 Plus si Samsung Galaxy Note 5 exista unele puncte similare in design, in principal la baza carcaselor, insa in rest vorbim despre o “ciorba reincalzita” a celor de la Samsung care au marit ecranul Samsung Galaxy S6 Edge pentru a avea un nou phablet pe piata.

Samsung Galaxy S6 Edge+ si Samsung Galaxy Note 5 ar trebui sa creasca simtitor vanzarile Samsung in urmatoarele luni, insa e greu de spus daca isi vor putea indeplini obiectivele, mai ales ca niciunul dintre ele nu vine cu functii extraordinare.

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ 1

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ 2

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ 3

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ 4

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ 5

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ 6

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ 7

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ 8

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ 9