Lansarea iPhone 6S din 18 septembrie confirmata de un nou operator

lansare iPhone 6S iphone 6S Plus 18 septembrieLansarea iPhone 6S din 18 septembrie a fost confirmata de noi operatori de telefonie mobila iar de aceasta data cei din Franta stau la baza informatiei, imaginea alaturata stand dovada pentru planurile companiei Apple pentru toamna.

Daca saptamana trecuta lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din 18 septembrie a fost confirmata de Telekom Germania, saptamana aceasta un operator din Franta a confirmat faptul ca precomenzile vor incepe in 11 septembrie, lansarea oficiala avand loc 7 zile mai tarziu, in 18 septembrie.

V-am spus deja ca acestea sunt datele pe care compania Apple le-a ales pentru a aduce iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe piata, cele doua noi produse urmand a avea parte de o conferinta de prezentare in data de 9 septembrie, cu doua zile inaintea initierii precomenzilor.

Aceeasi data de 11 septembrie va fi utilizata pentru initierea precomenzilor pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in alte cateva tari in care terminalele vor fi disponibile pentru achizitie in aceasta toamna, astfel ca daca veti locui intr-una dintre ele va trebui sa fiti pregatiti.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate in 18 septembrie

Doar 9 sau 10 tari vor avea iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile pentru precomanda sau achizitie din 11 septembrie si mai apoi 18 septembrie, iar acum totul este cat se poate de oficial, cu confirmari de la doua surse distincte din doua tari care vor face parte din valul initial de lansari.

Conform celor mai recente informatii, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea un chip A9 cu procesor triple-core si 2 GB RAM, Force Touch implementat in ecran, o carcasa de 2 ori mai rezistenta si un pret probabil care nu le va depasi pe cele practicate in acest moment de Apple.

Ca sa fiu sincer, in momentul de fata e putin probabil ca lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din 18 septembrie sa fie schimbata decat daca vreo problema majora va aparea intre timp, asa ca atunci vom putea cumpara terminalele.