Prima Pagina iPhone 6C iPhone 6C urmeaza sa arate exact precum iPhone 5C

iPhone 6C urmeaza sa arate exact precum iPhone 5C

iPhone 6C identic iPhone 5CiPhone 6C urmeaza sa fie lansata in luna noiembrie a acestui an de catre compania Apple, daca este sa dam crezare celor mai recente zvonuri aparute zilele trecute, iar acum vorbim despre design-ul sau.

Conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, iPhone 6C urmeaza sa aiba un design identic cu cel al iPhone 5C, adica panoul frontal iconic folosit in toate iPhone-urile, dar si carcasele din plasctic colorat pe care cu siguranta majoritatea dintre voi le stiu deja.

Nimeni nu stie sigur acum daca iPhone 6C va avea un ecran de 4 inch sau unul de 5 inch, insa indiferent ce diagonala va alege compania Apple pentru dispozitivul sau, design-ul va ramane acelasi, doar marimea carcasei urmand a fi diferita pentru a-l acomoda fara probleme.

Informatia de astazi vine de la o persoana care ar lucra in cadrul companiei Foxconn, cea care ar fi fost aleasa pentru a produce majoritatea terminalelor iPhone 6C pentru compania Apple, insa desigur ca nu vorbim despre o confirmare certa a detaliilor disponibile astazi.

Avand in vedere ca iPhone 6C nu este unul dintre terminalele iPhone foarte importante pentru compania Apple, nu ar fi greu de crezut ca Apple nu a investit sume serioase de bani in crearea unui design complet nou si daca ecranul va avea in continuare diagoanala de 4 inch, atunci lucrurile sunt clare.

Pana acum s-a spus ca principalele schimbari ale iPhone 6C vor consta in implementarea unui chip A8, a Touch ID, a NFC pentru Apple Pay si a unei camerei mai bune, deci nimic nu sugereaza faptul ca design-ul ar urma sa fie modificat substantia fata de iPhone 5C.