iPhone 6C urmeaza sa arate exact precum iPhone 5C

iPhone 6C identic iPhone 5CiPhone 6C urmeaza sa fie lansata in luna noiembrie a acestui an de catre compania Apple, daca este sa dam crezare celor mai recente zvonuri aparute zilele trecute, iar acum vorbim despre design-ul sau.

Conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, iPhone 6C urmeaza sa aiba un design identic cu cel al iPhone 5C, adica panoul frontal iconic folosit in toate iPhone-urile, dar si carcasele din plasctic colorat pe care cu siguranta majoritatea dintre voi le stiu deja.

Nimeni nu stie sigur acum daca iPhone 6C va avea un ecran de 4 inch sau unul de 5 inch, insa indiferent ce diagonala va alege compania Apple pentru dispozitivul sau, design-ul va ramane acelasi, doar marimea carcasei urmand a fi diferita pentru a-l acomoda fara probleme.

Informatia de astazi vine de la o persoana care ar lucra in cadrul companiei Foxconn, cea care ar fi fost aleasa pentru a produce majoritatea terminalelor iPhone 6C pentru compania Apple, insa desigur ca nu vorbim despre o confirmare certa a detaliilor disponibile astazi.

Avand in vedere ca iPhone 6C nu este unul dintre terminalele iPhone foarte importante pentru compania Apple, nu ar fi greu de crezut ca Apple nu a investit sume serioase de bani in crearea unui design complet nou si daca ecranul va avea in continuare diagoanala de 4 inch, atunci lucrurile sunt clare.

Pana acum s-a spus ca principalele schimbari ale iPhone 6C vor consta in implementarea unui chip A8, a Touch ID, a NFC pentru Apple Pay si a unei camerei mai bune, deci nimic nu sugereaza faptul ca design-ul ar urma sa fie modificat substantia fata de iPhone 5C.