iPhone 6C – prima carcasa si data de lansare dezvaluite

iPhone 6C carcasa data lansareiPhone 6C este un smartphone pe care compania Apple il dezvolta in momentul de fata si care se pare ca urmeaza sa ajunga pe piata in toamna acestui an, in ciuda tuturor informatiilor contradictorii din ultima perioada.

Inainte sa ajungem la data de lansare vorbim despre o presupusa prima carcasa pentru iPhone 6C, ea fiind vizibila in imaginea de mai sus, aceasta fiind creata pentru un terminal cu ecran de 4 inch si nu un iPhone 6C cu ecran de 5 inch, asa cum ne-a spus un zvon recent.

Desi carcasa este facuta pentru un ecran de 4 inch, nimeni nu stie daca iPhone 6C va avea intr-adevar un ecran de 4 inch sau un ecran de 5 inch, insa se pare ca in China terminalele cu ecrane de 4 inch sunt foarte populare, asa ca Apple ar putea alege aceasta cale.

Trecand acum la data de lansare a iPhone 6C aflam ca luna noimebrie ar fi aleasa de catre cei din Cupertino pentru a aduce acest dispozitiv pe piata, el urmand a fi cel mai probaibl lansat impreuna cu iPad Air 2, iPad Mini 4 si cel mai probabil viitoarea tableta iPad Pro.

Am vazut pana acum pe internet diverse imagini cu presupuse componente ale iPhone 6C, insa din pacate nu exista un consens in ceea ce priveste dimensiunile pe care produsul ar urma sa le aiba, desi exista consens in ceea ce priveste caracteristicile sale.

iPhone 6C urmeaza sa aiba un chip A8 cu procesor dual-core de 1.4 GHz, 1 GB RAM, Touch ID, o baterie mai buna, o camera mai buna si cam atat deocamdata, Apple evitand sa faca schimbari majore pentru acest tip de terminale cu importanta destul de scazuta.

Acestea fiind spuse, deocamdata iPhone 6C ramane un mister din multe puncte de vedere, insa daca va fi lansat in toamna, este clar ca vom afla toate detaliile importante pana atunci.