Prima Pagina Apple TV 4 Apple TV 4 urmeaza sa coste doar 149 dolari

Apple TV 4 urmeaza sa coste doar 149 dolari

Apple TV 4 149 dolariApple TV 4 urmeaza sa coste doar 149 de dolari in momentul in care va fi lansat pe piata de catre compania Apple, informatia venind la doar cateva zile dupa ce s-a aflat ca Apple TV 4 ar putea costa nu mai putin de 200 de dolari.

Atunci ni s-a spus ca Apple inca nu s-a decis daca va cere 149 de dolari sau 199 de dolari pentru Apple TV 4, asa ca probabil echipa de PR a oferit informatia presei si in urma analizarii reactiilor internetului probabil s-a luat decizia de a aplica pretul mai mic pentru noul produs.

Apple TV 1 a fost lansat de catre compania Apple la pretul de 299 de dolari cu cativa ani in urma, insa se pare ca in cazul Apple TV 4 pretul urmeaza sa fie injumatatit desi functionalitatea oferita de catre el este mult mai buna decat cea disponibila pentru primul model al produsului.

Separat de pret, astazi este confirmat faptul ca Apple TV 4 va avea un sistem de cautare universal care va functiona cu ajutorul asistentului personal Siri, el permitandu-le utilizatorilor sa caute continut prin multiple servicii de streaming multimedia, inclusiv prin iTunes Store.

Essentially, you’ll be able to search for a show or movie once, and see results from all sorts of different sources. Universal search will dramatically improve the Apple TV experience. One last thing: The new Apple TV will start at $149.

Separat de Siri, si noua telecomanda cu touchpad, senzori de miscare si microfon va permite efectuarea de cautari universale prin interfata produsului, astfel ca Apple va oferi o experienta de utilizare complet imbunatatita fata de ceea ce avem acum de la produs.

Apple TV 4 va rula jocuri, va rula aplicatii, va fi mai subtire si usor mai mare, va avea un App Store dedicat si hardware mult mai bun, dar va fi si cu 50 de dolari mai scump decat a fost Apple TV 3 in momentul lansarii.

 • Fane

  Apple TV4 este foarte scump si la 69 dolari pentru ce oferă in România. Am așa ceva, utilitatea practica este AirPlay-ul…
  Dacă apare cu 150 dolari (minim 150 euro la noi) cu disponibilitate pentru Romania doar un sfert/o treime din aplicații va fi extraordinar de scump.

 • Srb Srb

  E bine, e bine

 • Srb Srb

  Telecomanda black, storage 8/16gb,same ports, A8,no 4K

 • roastedwookie

  la ce va stii sa faca este ok pretul.

 • Pingback: Apple TV 4 - chip A8, pana la 16 GB spatiu de stocare, dar fara 4K | iDevice.ro()

 • Andrei

  moka!! Nu înțeleg de ce nu se apuca si de ecrane, sa pot lua tot tv-ul de la ei!! La ce calitate scot in ecranele de macbook si ipaduri l-as lua maine!!