Merita instalat iOS 9 ?

merita instalat iOS 9Merita instalat iOS 9 ? Cred ca aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari pe care multi posesori de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri si le pun astazi, iar in acest articol voi incerca sa va raspund pentru a va lamuri pe deplin.

Dupa cum v-am spus deja in articol dedicat pentru NOUTATILE iOS 9, compania Apple a implementat o gama diversificata de schimbari in sistemul sau de operare pentru iDevice-uri, insa niciuna dintre ele nu este extraordinar de importanta si fara de care nu puteti trai.

Da, in iOS 9 exista multe noutati notabile, insa nu vorbim nici pe departe despre o schimbare extrem de radicala, cel putin nu pentru Romania, unde multe functi oferite americanilor lipsesc si asta reduce serios utilitatea sistemului de operare si a actualizarii.

Merita instalat iOS 9 ?

In ciuda acestor lucruri, daca nu folositi jailbreak, nu vad vreun motiv care sa va impiedice sa instalati iOS 9, iar asta pentru ca nu veti avea nimic de pierdut, cel putin un in ceea ce priveste functionalitatea, ci poate doar in ceea ce priveste experienta de utilizare initiala.

Daca aveti jailbreak, atunci nu merita instalat iOS 9 in situatia in care aveti nevoie de tweak-urile si pachetele Cydia in viata de zi cu zi, iar aici recomandarea mea este sa asteptati deoarece iOS 9 jailbreak este in proces de dezvoltare si va fi lansat toamna aceasta.

La toate cele de mai sus adaug si faptul ca exista o foarte mare posibilitate ca iOS 9 sa genereze pentru voi probleme cu autonomia sau diverse functii care nu mai functioneaza chiar atat de corect, insa cazurile acestea nu sunt intalnite la toate persoanele.

Daca veti dori sa instalati iOS 9 astazi, recomandarea mea este sa faceti o instalare curata, fara a folosi un backup vechi, altfel riscati sa aveti problemele mentionate mai sus si poate multe altele care nu-si vor gasi rezolvare prea curand fara o reinstalare “pe curat”.

Acestea fiind spuse, daca mai aveti alte intrebari legate de oportunitatea instalarii iOS 9, le astept in comentarii. Daca sunteti hotarati sa faceti instalarea, atunci v-am spus ora de lansare iOS 9, cum pregatiti instalarea iOS 9, pe ce iDevice-uri puteti instala iOS 9 si in final cum instalati iOS 9, asa ca aveti tot ce va trebuie pentru a va descurca.