Cand se lanzeaza iOS 9 in Romania ?

cand se lanseaza iOS 9Cand se lanzeaza iOS 9 in Romania ? Ora de lansare iOS 9 in Romania va fi cel mai probabil neschimbata fata de anii trecut in care compania Apple a oferit publicului larg sistemul de operare pentru iDevice-urile sale.

Mai exact, iOS 9 se lanseaza la ora 20:00, ora Romaniei, asa cum s-a intamplat in fiecare an cu fiecare versiune de iOS, insa asa cum se intampla de fiecare data cand apare o actualizare pentru iOS, singura exceptie fiind iOS 8.4 care a fost lansat la ora 18:00 impreuna cu Beats 1 Radio.

Desigur ca Apple nu a specificat in mod clar ora de lansare iOS 9, insa in baza a ceea ce se intampla de ani si ani de zile incoace putem trage concluzia ca noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri va fi disponibila incepand cu ora 20:00 pentru toti utilizatorii.

Ora lansare iOS 9 in Romania

iOS 9 va fi lansat la ora 20:00 in Romania, insa asa cum ne-am obisnuit deja de la ultimele lansari ale unor versiuni ale iOS, actualizarea se va face foarte greu din cauza numarului foarte mare de persoane interesate sa descarce noua versiune a sistemului de operare.

In aceasta idee, este indicat sa faceti OTA Update prin sistemul de Software Update Actualizare, Software, deoarece pachetul de instalare va fi mai mic, insa cu detalii voi reveni pe parcursul zilei pentru a va ajuta sa faceeti update-ul in conditii cat mai bune.

Lansarea iOS 9 va fi simultana in toate tarile de pe glob, astfel ca ora 20:00 in Romania va corespunde unei alte ore din Europa sau de pe alt continent, asa ca imaginea de mai jos are rolul de a va ajuta sa va orientati mai usor pentru a putea descarca actualizarea cand apare.

Acestea fiind spuse, ne vedem la ora 20:00 pentru a discuta noutatile iOS 9 si pentru a va ajuta in cazul in care aveti probleme in descarcarea si instalarea noii versiuni a sistemului de operare.

Inainte sa inchei va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro pentru a fi notificati in legatura cu toate noutatile pe care le aduce iOS 9 si nu numai.

ora lansare iOS 9