Probleme dupa instalarea iOS 9

Probleme dupa instalarea iOS 9Instalarea iOS 9 s-a dovedit a fi problematica pentru unii utilizatori din cauza unei erori afisate in momentul incercarii de a initia descarcarea noii versiuni a sistemului de operare, insa in final se pare ca majoritatea celor care au dorit sa faca update au facut.

Totusi, printre comentariile publicate de catre voi dupa lansarea iOS 9 am observat suficient de multe plangeri legate de modul in care functioneaza actualizarea creata de catre compania Apple si sunt curios sa aflu ce fel de probleme ati avut dupa instalare.

Facem aici abstractie de problema initiala generata de catre instalarea efectiva a sistemului de operare si ne referim la cele aparute dupa ce pachetul de instalare a fost descarcat in terminalele voastre si instalarea iOS 9 a fost finalizata de catre terminale.

De la aplicatii disparute si pana la imposibilitatea de a vedea parole salvate in iOS 9, am vazut o multitudine de plangeri, care sunt cat se poate de normal avand in vedere ca vorbim despre o versiune complet noua a unui sistem de operare foarte complicat.

V-am spus in cateva articole si repeta acum, pentru a fi siguri ca procesul de actualizare al iOS 9 decurge fara probleme este recomandabil sa faceti instalarea fara a repune un backup existent, adica facand direct restore, altfel riscati sa intampianti o varietate de erori.

Acestea fiind spuse, ce probleme ati intalnit dupa instalarea iOS 9?