3D Touch transforma iPhone 6S in touchpad

3D Touch transforma iPhone 6S in touchpad3D Touch transforma iPhone 6S in touchpad dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata, apasarea puternica pe tastatura ascunzand tastele acesteia si deschizand un touchpad pe care il puteti folosi pentru a face mai rapid navigarea printre texte.

Apple prezinta functia ca fiind “inovatoare” pe iPhone 6S, insa ea este disponibila pe iPad fara 3D Touch, iar in luna iunie v-am aratat ca ea a functionat si pe iPhone 6 Plus, compania Apple dezactivand-o intre timp pentru a o oferi exclusiv pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Practic Apple a eliminat o functie a iPhone-urilor pentru a o oferi “exclusiv” in iPhone 6S si iPhone 6S Plus deoarece ele au 3D Touch integrat, insa acesta nu are nici cea mai mica legatura cu functionalitatea acestui sistem, el fiind utilizabil fara probleme pe alte iDevice-uri.

Din pacate compania Apple are obiceiul de a actiona in asemenea moduri pentru a promova terminalele recent lansate pe piata si din pacate pentru ei exista dovezi care ii fac de rusine pentru ca elimina functii utile ale terminalelor.

5 COMENTARII

  1. Exact zaone, am folosit-o si eu pe 5s in primele versiuni de ios9 beta, pacat ca apple face asa ceva. Pana la urma ar trebui sa fie decizia ta de cumparare, nu sa iti impuna ei daca tot vrei sa folosesti functiile ce chiar nu depind de noul ecran. Pe ipad air merge bine mersi in continuare desi nu are ecran 3d touch