Camera iPhone 6S Plus filmeaza mult mai bine decat camera iPhone 6S

camera iPhone 6S vs camera iPhone 6S filmare videoCamera iPhone 6S Plus filmeaza mult mai bine decat camera iPhone 6S, fie ca vorbim despre clipuri video 4K sau clipuri video normale, diferenta dintre calitatea celor doua clipuri video fiind enorma, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos.

V-am spus acum cateva saptamani ca, camera iPhone 6S Plus are stabilizator optic de imagine pentru filmarile video in timp ce camera iPhone 6S nu beneficiaza de aceasta tehnologie, iar diferenta este foarte mare, mai ales cand filmam in miscare.

Stabilizatorul optic de imagine existent in camera iPhone 6S Plus face o treaba foarte buna in a afisa imagini clare chiar daca mana utilizatorului tremura in timpul inregistrarii, iar aceasta este principala diferenta dintre un clip video bun si unul care poate fi urmarit relativ bine.

Camera iPhone 6S Plus filmeaza mai bine decat camera iPhone 6S

Camera iPhone 6S Plus foloseste stabilizatorul optic de imagine atat pentru inregistrarea de poze, cat si pentru filmari, in timp ce camera iPhone 6S foloseste doar un stabilizator optic software, deci practic e ca si ci nu ar beneficia de vreo stabilizare in timpul inregistrarilor.

Anul trecut compania Apple a implementat un stabilizator optic de imagine in camera iPhone 6 Plus dar numai pentru inregistrarea de poze, insa acum camera iPhone 6S Plus beneficiaza de el si pentru filmarile video, iar diferenta este una majora pe care nimeni nu o poate contesta.

Avand in vedere ca din ce in ce mai multe smartphone-uri au implementate stabilizatoare optice de imagine pentru inregistrarea de poze sau filme, era de asteptat ca Apple sa ofere aceasta tehnologie atat pentru camera iPhone 6S, cat si pentru camera iPhone 6S Plus, insa acest lucru nu se intampla.

O posibila explicatie pentru evitarea includerii componentei ar putea avea la baza problemele cu camera ale iPhone 6 Plus, Apple inlocuind unele stabilizatoare de imagine defecte, asa ca probabil de aceea doar camera iPhone 6S Plus beneficiaza de acest bonus.

1 COMENTARIU