Un robot sta la coada pentru iPhone 6S

robot coada iPhone 6SUn robot sta deja la coada pentru iPhone 6S in Australia, el tinand locul proprietarului care urmeaza sa il recupereze in cursul diminetii de maine, cand magazinul celor din Cupertino se va deschide pentru a vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

In imaginile acestui articol vedeti un robot pentru teleconferinta numit Lucy, el fiind proprietatea unei australience numite Lucy Kelley, ea considerand ca timpul pierdut la coada pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus poate fi petrecut altfel, asa ca si-a trimis “reprezentantul”.

Dupa cum puteti vedea deja, vorbim despre un robot care poate fi controlat de la distanta, el avand o tableta iPad montata in partea superioara, motorul controland rotile de la baza sa pentru a ii directiona miscarile si a ii permite proprietarei sa discute cu persoanele din jur.

Lucy Kelley lucreaza pentru o companie australiana numita Atomic 212, aceasta comandand 6 roboti de acest tip pentru a-i utiliza in birouri, ei fiind controlati cu o aplicatie speciala pentru iDevice-uri, acum facand reclama companiei australiene in timp ce asteapta la coada pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

We use them for everything, just to show new technology. It is a cool demonstration of what the future of technology will be. We are obsessed with them. I wanted to be one of the first people to have the iPhone 6S, but obviously because of work I can’t spend two days standing in line waiting for a mobile phone. 

Robotul va astepta linistit la coada pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar proprietara sa sustine ca intentioneaza sa si cumpere terminalul Apple prin intermediul robotului, acesta fiind amplasat intr-un cort special care are si priza pentru incarcare.

Acesta este primul robot care a asteptat vreodata la coada pentru lansarea unui iPhone, iar daca Apple ii va vinde un iPhone 6S, atunci va fi si primul robot din lume prin care s-a cumparat un smartphone, intreaga idee fiind extrem de interesanta, cel putin in teorie.

robot coada iPhone 6S 1

robot coada iPhone 6S 2

robot coada iPhone 6S 3