iPhone 6S si 6S Plus – primele drop tests (Video)

iPhone 6S drop test test rezistentaPrimele teste de rezistenta pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus au aparut imediat dupa punerea in vanzare a smartphone-urilor companiei Apple, iar in acest articol puteti vedea doua dintre ele care au rezultate aproape identice desi metodele de testare au fost diferite.

Mai exact, iPhone 6S si iPhone 6S Plus au aceleasi carcase rezistente precum predecesoarele lor, ele zgariindu-se la contactul cu solul fara a afecta in vreun fel ecranul, deci daca scapati terminalul pe o margine a carcasei sau chiar pe spate, totul va fi ok.

Daca scapati totusi un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus cu ecranul in jos, exista sanse de 99% ca el sa se crape, insa in functie de felul in care cade exista posibilitatea ca el sa ramana oarecum utilizabil pana cand reusiti sa il schimbati la un service autorizat.

Acestea fiind spuse, primele drop tests pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu releva vreo surpriza majora, insa probabil niciunul dintre voi nu se astepta ca Apple sa faca o minune si sa ne ofere ecrane care nu se sparg la contactul cu suprafete dure.