Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S vs Samsung Galaxy S6 comparatie camere

iPhone 6S vs Samsung Galaxy S6 comparatie camere

iPhone 6S vs Samsung Galaxy S6 comparatie camereCamerele iPhone 6S si Samsung Galaxy S6 sunt comparate intr-un prim clip video in cursul acestei zile, atat cameraa frontala, cat si camera principala a celor doua dispozitive fiind comarate pentru a ne arata cat de bine inregistreaza poze si clipuri video cele doua smartphone-uri de top disponibile acum pe piata.

Comparatia camerelor iPhone 6S si Samsung Galaxy S6 dezvaluie faptul ca smartphone-ul celor de la Samsung inca se descurca destul de bine in foarte multe situatii de filmare sau inregistrare d clipuri video si poze, insa nici terminalul celor de la Apple nu face o “treaba” chiar atat de rea.

Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca iPhone 6S sa umileasca Samsung Galaxy S6 in acest test al camerei, dar acest lucru nu se intampla si asta ne arata din nou ca Samsung implementeaza camere foarte bune in terminalele sale, asa cum v-am spus in review-ul Samsung Galaxy S6 Edge+.

 • Manto

  Lasand la o parte calitatea unde clar S6 castiga, dar chestiile astea pot fi manipulate, deci mai astept si alte teste, ce mi se pare jenant la iphone e distanta focala. Aveau dreptate astia de la samsung sa faca misto de ei ca bunica nu intra in poza.

 • Cristi

  Lasa ca va fii bine la iphone 7 🙂

 • Costi

  sau la 8

 • Costi

  problema nu e ca apple nu ar putea pune o camera mai buna sau procesor,ram..problema e ca apple vrea sa puna componente cat mai ieftine si sa iasa profit cat mai mare.si le iese atata timp ca sunt destui care inghit orice mar