Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 28.09.2015 – 04.10.2015

week in reviewSaptamana aceasta a fost prima cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile pe piata si am aflat o multitudine de informatii extrem de interesante despre cele doua noi produse ale companiei Apple, inclusiv cifrele oficiale de vanzari pentru weekend-ul lansarii.

Am aflat in aceste 7 zile care sunt principalele probleme ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus dupa primele zile de utilizare, astfel ca in cazul in care ati comandat unul deja, stiti la ce sa va asteptai dupa ce el va fi livrat, chiar daca exista sanse mici ca problemele sa se manifeste chiar in acest mod.

Pe de alta parte compania Apple a lansat iOS 9.0.2 pentru utilizatorii din lumea intreaga si a rezolvat o multitudine de probleme pe care acestia le intampinau, insa desigur ca nu toata lumea este multumita de ceea ce a facut compania Apple pana acum.

In final, iPhone 6S si iPhone 6S Plus pot fi precomandate chiar acum in Romania de la o varietate de parteneri ai companiei Apple, livrarile urmand a incepe in data de 9 octombrie in intreaga tara, atunci terminalele putand fi cumparate inclusiv din magazinele operatorilor de telefonie mobila.

Pentru a descoperi toate informatiile importante de saptamana aceasta faceti click pe cele 5 cuvinte de mai jos :