Se simte greutatea suplimentara a iPhone 6S si 6S Plus ?

greutatea iPhone 6S si iPhone 6S PlusiPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt mai grele decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, noul modul 3D Touch folosit de catre compania Apple in produsele sale adaugand cateva zeci de grame in plus si daca va intrebati cat de mult conteaza greutatea suplimentara, ei bine ea este foarte usor sesizabila.

iPhone 6S este cu 14 grame mai greu decat iPhone 6 in timp ce iPhone 6S Plus este cu 28 de grame mai greu decat iPhone 6 Plus, iar in cazul ambelor terminale surplusul de greutate este usor de resimtit chiar de la prima ridicare.

Luand pentru prima oara iPhone 6S Plus in mana am avut senzatia ca tineam de fapt vechiul iPhone 6 Plus cu carcasa din silicon a Apple pusa pe el, cam aceasta fiind diferenta in greutate dintre terminale, iar in cazul primului nu era aplicata vreo carcasa pentru ca abia il scosesem din cutie.

In cazul iPhone 6S diferenta este mai mica, insa este sesizabila si va veti obisnui usor cu ea pentru ca vorbim despre un terminal care are doar 143 de grame, deci nu este chiar atat de greu, insa “fratele” sau mai mare ajunge la aproape 200 de grame fara o husa sau carcasa.

Daca adaugati si un accesoriu terminalului iPhone 6S Plus treceti usor de valoarea de 200 de grame si veti resimti cu siguranta “sporul” de greutate fata de vechiul terminal al celor de la Apple, insa nu prea aveti de ales in ceea ce il priveste.

Recomandarea mea pentru cei dintre voi care cumparati iPhone 6S Plus este sa cautati o husa cat se poate de subtire si de usoara pentru a nu ingreuna foarte mult terminalul, asa ca faceti alegerile cu atentie.