iPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai buna

iPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai bunaiPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai buna decat iPhone 6S cu chip Samsung, diferenta fiind pana la 2 ore la o incarcare completa si utilizare la capacitate maxima a terminalelor produse de catre compania Apple.

iPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai buna indiferent de conditiile in care folositi terminalele, insa daca folositi smartphone-ul doar pentru a asculta muzica sau doar pentru a vizualiza clipuri video, diferenta fata de iPhone 6S cu chip Samsung va fi mult mai mica.

iPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai buna cu pana la 2 ore daca il folositi cu aplicatii complexe sau pentru task-uri complexe, asaica in mare parte tot ceea ce faceti zilnic, insa daca il folositi doar pentru un singur lucru simplu, diferenta in autonomie va fi de doar cateva minute sau maxim cateva zeci de minute.

iPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai buna

iPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai buna pentru ca aceasta componenta produsa de catre taiwanezii de la TMSC are la baza un proces de fabricatie de 16nm mult mai eficient decat cel de 14nm al companiei Samsung, iar rezultatele le vedeti in clipurile video din acest articol.

iPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai buna si se incalzeste mai putin decat chip-ul Samsung pentru iPhone 6S, cel putin in aceste teste, desi unul de zilele trecute ne spunea ca de fapt chip-ul Samsung se incalzeste mai putin decat cel al TSMC, dar asta conteaza mai putin.

iPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai buna, dar diferenta in performante fata de chip-ul Samsung este nesemnificativa si acest lucru conteaza extrem de mult deoarece ambele terminale ofera aceleasi performante, dar cu un consum de energie complet diferit.

iPhone 6S cu chip TSMC are autonomie mai buna, dar din pacate nu veti sti cum sa identificati acest chip inainte de a cumpara un terminal iPhone 6S pentru ca practic nu puteti face acest lucru fara a porni efectiv terminalul si a instala o aplicatie sau un script special pentru iOS.

V-am spus zilele trecute cum aflati ce chip aveti in iPhone 6S si aia ramane cea mai sigura metoda, insa desigur ca exista si alternative. Diverse aplicatii ale App Store fac o identificare rudimentara, ele spunandu-va urmatoarele:

  • iPhone 6S cu chip Samsung are codul de identificare N71AP;
  • iPhone 6S cu chip TSMC are codul de identificare N71MAP;
  • iPhone 6S Plus cu chip Samsung are codul de identificare N66AP;
  • iPhone 6S Plus cu chip TSMC are codul de identificare N66MAP.

Daca aveti un iPhone 6S cu chip TSMC sau Samsung, acum stiti ce fel de autonomie ar trebui sa primiti, insa nu este obligatoriu ca rezultatele de aici sa se vada si in terminalele voastre.