iOS 9.2 beta 1 vs iOS 9.1 – comparatie performante

iOS 9.2 beta 1 vs iOS 9.1iOS 9.2 beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar astazi vedem o comparatie cu iOS 9.1 oferit de catre cei din Cupertino inca de acum o saptamana.

In clipurile video de mai jos veti vedea o comparatie intre performantele iOS 9.2 beta 1 si iOS 9.1 pe iPhone 5S, iPhone 5 si iPhone 4S, iar daca va asteptati la o imbunatatire majora din vreun punct de vedere, ei bine veti avea parte de o dezamagire destul de mare.

iOS 9.2 beta 1 are aceleasi performante precum iOS 9.1 in aproape toate conditiile de utilizare ale iPhone 5S, iPhone 5 si iPhone 4S, astfel ca deocamdata compania Apple nu ofera ceva in plus pentru utilizatori, insa perioada de testare va fi una destul de lunga pentru iOS 9.2.

In lista de schimbari pentru iOS 9.2 beta 1, compania Apple mentioneaza doar despre rezolvarea unor probleme ale Safari si rezolvarea unor probleme ale iCloud Keychain, deci deocamdata Apple nu anunta posibila implementare a unor functii noi, dar orice este posibil.

Voi ce parere aveti despre comparatia in performante dintre iOS 9.2 beta 1 si iOS 9.1 ?