iOS 8.4.1 vs iOS 9.2 beta 2 – comparatia performantelor

iOS 8.4.1 vs iOS 9.2 - comparatie performanteiOS 9.2 beta 2 si iOS 9.2 public beta 2 sunt disponibile de zilele trecute pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS si orice utilizatori interesati sa faca parte din programul beta de testare.

Pentru ca teoretic iOS 9.2 ar trebui sa aduca o imbunatatire a performantelor generale ale iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor, cineva s-a gandit sa fac ao comparatie a performantelor cu iOS 8.4.1, iar in clipurile video din acest articol puteti vedea exact ceea ce veti primi in cazul unui upgrade.

Desi iOS 9.2 beta 2 porneste mai repede decat iOS 8.4.1 pe unele terminale iPhone, restul testelor demonstreaza faptul ca noua versiune a sistemului de operare are performante mai slabe decat cea oferita de catre Apple in vara anului trecut, acest lucru fiind perfect normal.

Este normal ca upgrade-urile majore pentru iOS sa reduca performantele terminalelor vechi ale companiei Apple, acest lucru se intampla incontinuu de ani si ani de zile, iar nimeni nu se astepta ca iOS 9 sa fie o exceptie de la regula, clipul video de mai jos demonstrand din nou acest lucru.

iOS 8.4.1 vs iOS 9.2 beta 2 – comparatia performantelor

Voi ce experienta ati avut cu performantele iOS 9.2 beta 2 ?