La cat incepe Black Friday 2015 la eMAG ?

Black Friday 2015 eMAG.roLa cat incepe Black Friday 2015 la eMAG ? La ce ora incepe Black Friday 2015 la eMAG nu s-a anuntat oficial, insa neoficial mi s-a spus ca incepand cu ora 07:00 se va da drumul website-ului pentru a cumpara orice gasiti la reducere.

Din experienta anului trecut va spun ca in realitate Black Friday a inceput la eMAG in jurul orei 06:30 si multi au cumparat atunci produsele care aveau cele mai mari reduceri, asa ca v-as recomanda sa fiti pe pozitii incepand cu ora 06:00 pentru a cumpara intr-adevar ceea ce va doriti la un pret foarte bun.

Puteti consulta catalogul de reduceri eMAG Black Friday 2015 pana dimineata si va puteti hotara ce vreti sa cumparati, cele mai bune reduceri listate in pagina de Live Blog fiind valabile incepande la prima ora si va recomand sa folositi link-urile pentru a ajunge la pagina exacta pentru ca dimineata website-ul va functiona EXTREM de greu.

UPDATE: Avand in vedere ca a trecut ora 08:00 si eMAG.ro nu a fost deschis, deschiderea ar trebui sa aiba loc dintr-un moment in altul.

Nu uitati sa verificati pagina cu cele mai bune reduceri Black Friday 2015 pentru a afla ce sa cumparati la pret bun!