Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 25 de accesorii oferite de iDevice.ro si iRequest.ro

Pentru ca se apropie Craciunul, cei de la iRequest.ro s-au gandit sa devina Mos Craciun pentru 25 de cititori norocosi ai iDevice.ro, astfel ca astazi pun la bataie o serie de accesorii pentru iPhone, iPad sau iPod Touch pe care voi le puteti castiga.

iRequest.ro este un reseller autorizat de produse Apple cu sediul in Constanta, ei avand spre vanzare o gama foarte variata de produse pe care le puteti comanda in curand oriunde in tara prin intermediul site-ului www.irequest.ro/shop, in momentul actual prin intermediul paginii de facebook https://www.facebook.com/iREQUEST/ sau direct in magazinul iREQUEST – Apple Concept Store situat in Blvd. #Tomis74 – Constanta, iar mai jos va vorbesc despre cele pe care le puteti castiga la concurs.

Inainte de a ajunge la produse, iata ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie :

  • dati un SHARE, NU like, acestui articol folosind butonul pozitionat in partea dreapta jos a paginii! Share-ul TREBUIE SA FIE PUBLIC, adica sa il poata vedea ORICINE;
  • daca folositi aplicatia iDevice.ro, puteti folosi butonul Share Sheets din partea dreapta sus a articolelor, puteti accesa optiunea Share si apoi iconita Facebook;
  • sa lasati un comentariu cu textul Particip.

Premiile oferite de catre acest concurs sunt:

  • 3 cabluri de incarcare Titan de la [FUSE]chicken, cel mai rezistent cablu lightning de incarcare de pe planeta;
  • 3 dock-uri lightning Bobine Auto de la [FUSE]chicken;
  • 2 folii SCHOTT Glass de la Power Support pentru iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus;
  • 3 folii Anti-Glare de la Power Support pentru iPhone 6 si iPhone 6S si 1 folie pentru iPhone 6s Plus /6 Plus;
  • 3 folii Crystal de la Power Support pentru iPhone 6 si iPhone 6S si 1 folie pentru iPhone 6s Plus /6 Plus;
  • 9 carcase AndMESH in cele 9 culori disponibile in gama; 5 carcase pentru iPhone 6S/6 Plus si 4 carcase pentru iPhone 6S/6, fiecare carcasa avand o culoare diferita.

Bun, acum sa vorbim despre produsele pe care le veti putea castiga.

bobine auto concurs iDevice.ro

titan cablu rezistent iPhone

carcasa AndMesh concurs iDevice.ro

Anti-glare Film for iPhone 6_6s

In final avem foliile de la Power Support facute din material produs de catre SCHOTT Glass Germania, sticla pentru protejarea ecranelor iPhone 6 si iPhone 6S, acestea fiind realizate dintr-un material rezistent, inclusiv la zgarieturi, ele vand o grosime de doar 0.2mm, deci practic nu le veti simti in utilizarea obisnuita, nivelul de protectie al terminalelor iPhone crescand simtitor.

Acestea fiind spuse, concursul incepe astazi, 08.12.2015 si se incheie pe data de 13.12.2015, castigatorii urmand a fi extrasi si anuntati saptamana viitoare.

UPDATE – Castigatorii sunt : Bogdan Stefan , Marius Ionut , pollo , alex alexandru, Marius Ilie, Claudiu Andrei, Micro, bogd@n, bdanut84, Sergiu Turus, Cristi220, Hering Andrei, Vergea Marian Cristinel, Vlad Alexandru Stoica, DjMaryo Marius Mihai Dumitrach, Mike, Sergiu, Cosmin, simi79, simi, Pastrascu Marius, mazareanu91, pagaman, B O G D A N , Maximus ; 

Castigatorii vor fi contactati prin e-mail pentru a le valida participarea. Ordinea numerelor extrase determina si ordinea acordarii premiilor. Daca potentialii castigatori nu vor raspunde la e-mail pana la data de 20 decembrie, inclusiv, sau nu au respectat regulile de participare, castigul va fi invalidat.

233 COMENTARII

  1. @zaone scuze ca scriu aici dar din cauza banner-ului de concurs pe iphone 5/5s meniul site-ului nu este accesibil acesta fiind acoperit in totalitate de banner.. Acest post poate fi sters .. Mersi

  2. La sfarsitul articolului ce se vede la tine ? Daca incarci din aplicatie, foloseste Safari, in aplicatie nu sunt listate pentru ca nu se poate actualiza articolul.