Filmul Steve Jobs aduce 4 nominalizari pentru Globurile de Aur

Steve Jobs globuri de aurFilmul Steve Jobs nu s-a dovedit a fi chiar atat de atragator pentru americani, iar asta in ciuda faptului ca actorii au fost laudati de catre critici pentru prestatiile facute, munca lor putand fi totusi premiata chiar si in cadrul Globurilor de Aur.

Astazi organizatorii evenimentului au anuntat nominalizarile pentru premiile ce urmeaza sa fie acordate, iar actorii Michael Fassbender si Kate Winslet au fost nominalizati impreuna cu scenaristul Aaron Sorkin si Daniel Pemberton pentru un total de 4 globuri de aur.

Michael Fassbender a fost nominalizat pentru categoria – cel mai bun actor intr-un film – in baza interpretarii fostului CEO Apple, Steve Jobs, in timp ce actrita Kate Winslet a fost nominalizata in categoria – cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

Aaron Sorkin a fost nominalizat in categoria celui mai bun scenariu scris pentru un film de lung metraj, iar Daniel Pemberton a fost nominalizat in categoria best original score, cei doi avand sanse destul de mari sa castige un premiu in baza implicarii in film.

Ceremonia pentru decernarea Globurilor de Aur va avea loc in data de 10 ianuarie 2016 si exista sanse destul de mari ca actorii sau macar scenaristul sa fie premiati, asta in ciuda faptului ca filmul a fost produs in pierdere de catre compania Universal.

V-am spus saptamana trecuta ca filmul Steve Jobs va fi lansat in Romania in cursul acestei saptamani si daca sunteti interesati sa-l vedeti, atunci puteti cumpara bilete de la marile lanturi de cinematografe din Romania.

1 COMENTARIU

  1. Lipsa de interes ne arata ca deja putini mai stiu cine a fost Steve Jobs , chiar printre utilizatorii de produse Apple . In cativa ani , doar cativa die-hard fani isi vor mai adduce aminte de el .