Prima husa pentru telecomanda Apple TV 4

husa telecomanda Apple TV 4Griffin Survivor Play este denumirea primei huse pentru telecomanda Apple TV 4, compania americana oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a proteja acest accesoriu care se dovedeste a fi extrem de fragil.

La doar cateva zile dupa lansarea oficiala a Apple TV 4 unii utilizatori au inceput sa se planga din cauza faptului ca telecomanda se sparge daca este scapata din mana de la distante nu foarte mari de sol, iar Survivor Play este solutia ideala pentru persoanele neindemanatice.

Puteti vedea si in imagini ca Survivor Play este practic o husa din silicon in care poate fi introdusa telecomanda Apple TV 4, ea acoperind complet spatele acesteia, lasand un locas liber pentru incarcare, insa oferind acces liber la butoane si touchpad-ul dedicat.

Cu un pret de doar 20 de dolari, Griffin Survivor Play va fi probabil cumparate de catre foarte multe persoane care nu vor dori sa plateasca de 3 ori mai mult pentru a inlocui o telecomanda stricata, insa utilizarea sa distruge design-ul frumos creat de catre Apple.

husa telecomanda Apple TV 4 1

Aceasta este prima hsa de acest gen creata pentru telecomanda vreunul Apple TV, iar asta deoarece versiunile anterioare nu se crapau pentru ca nu aveau un touchpad acoperit cu sticla.

husa telecomanda Apple TV 4 2