Filmul Steve Jobs – iata cand va fi disponibil pentru streaming

film Steve Jobs streaming Blu-RayFilmul Steve Jobs va fi lansat in format digital HD si Blu-ray pe data de 2 februarie, tot atunci urmand a fi pusa spre streaming online versiunea digitala a filmului creat de catre studiourile de productie Universal.

Filmul este disponibil in multe tari de pe glob in momentul de fata si din pacate pentru Universal a generat doar jumatate din suma investita pentru productia sa, insa lansarea online din 2 februarie 2016 si cea fizica din 16 februarie 2016 probabil vor creste sumele din conturile companiei.

Daca in cinematografe toata lumea va vedea versiunea standard a filmului Steve Jobs, versiunea Blu-ray va include comentarii ale regizorului Danny Boyle si ale scenaristului Aaron Sorkin, comentariile fiind completate de cele ale editorului Elliot Graham.

Avand in vedere ca decernarea premiilor Oscar are loc pe data de 28 februarie, lansarea filmului cu putin timp inaintea lor are cel mai probabil rolul de a creste popularitatea peliculei si probabil de a genera sustinere pentru acordarea unor premii actorilor din pelicula.

Desi cei de la Universal au confirmat lansarea digitala pentru acea perioada, nu se stie daca iTunes Movie Store va distribui filmul avand in vedere ca Tim Cook si alti membri ai echipei de conducere a Apple s-au opus vehement crearii peliculei.