iOS 9.2.1 beta 1 – primele impresii

iOS 9.2.1 beta 1 - primele impresiiiOS 9.2.1 beta 1 este disponibil din cursul noptii trecute pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, compania Apple oferindu-le acestora posibilitatea de a testa aceasta actualizare pe propriile dispozitive inaintea lansarii oficiale.

Oficial Apple nu a anuntat ce schimbari aduce iOS 9.2.1 beta 1 pentru utilizatori, iar deocamdata nu s-a descoperit vreo schimbare in interfata sistemului de operare, asa ca probabil vorbim in principal despre schimbari interne pe care Apple le va anunta in changelog-ul lansarii.

Testand iOS 9.2.1 beta 1 de aseara si pana acum am observat ca performantele iPhone 6S Plus sunt mai proaste decat in cazul iOS 9.2, insa aici nu trebuie sa va cramponati deoarece vorbim despre o versiune beta a sistemului de operare, lucrurile putandu-se schimba radical pana in momentul lansarii oficiale.

Primele impresii despre iOS 9.2.1 beta 1

Separat de o reducere a performantelor, nu am observat vreo schimbare majora sau minora in iOS 9.2.1 beta 1, iar despre autonomie nu va pot spune absolut nimic dupa o perioada atat de mica de utilizare, insa am o vaga impresie ca nici ea nu va fi mai buna.

Daca performante iOS 9.2.1 beta 1 sunt mai proaste decat cele ale iOS 9.2, exista o sansa foarte mare ca si autonomia sa fie mai mica deoarece probabil exista mai multe procese care functioneaza in background si consuma mai multa energie decat in mod normal.

iOS 9.2 este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune versiuni ale iOS 9 lansate pana acum de catre compania Apple, insa iOS 9.2.1 beta 1 nu da de inteles ca lucrurile se vor schimba in bine dupa lansarea sa oficiala, indiferent cand va avea loc.

Deocamdata nimeni nu stie cand va fi lansat iOS 9.2.1 pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa probabil nu va trece extrem de mult timp pana cand vom putea face update-ul, daca el va merita intr-adevar instalat.