OS X 10.11.4, tvOS 9.2 si watchOS 2.2 beta au fost lansate

OS X 10.11.4, tvOS 9.2 si watchOS 2.2 betaVersiuni beta ale OS X 10.11.4, tvOS 9.2 si watchOS 2.2 au fost lansate in aceasta seara de catre compania Apple impreuna cu iOS 9.3 beta 1, cei din Cupertino oferind practic noi versiuni ale sistemelor de operare pentru toate produsele disponibile in momentul de fata pe piata.

Toate cele trei versiuni ale sistemelor de operare sunt oferite in primul build beta, asta in conditiile in care Apple inca testeaza OS X 10.11.3, insa din moment ce are versiuni beta ale iOS 9.2.1, procedura de testare nu ar trebui sa mai uimeasca pe cineva in momentul de fata.

In ceea ce priveste noutatile importante aduse, in cazul watchOS 2.2 avem parte de posibilitatea de a sincroniza multiple ceasuri cu acelasi terminal iPhone, functie care in mod ciudat nu a fost oferita de catre Apple inca din aprilie.

In cazul tvOS 9.2 compania Apple a implementat suport pentru tastaturi Bluetooth in vederea introducerii de texte in aplicatii, posibilitatea de a grupa aplicatiile in foldere, suport pentru Apple Maps, un design nou pentru task switcher si suport pentru Siri in urmatoarele limbi :

  • spaniola pentru SUA;
  • franceza – canadiana pentru Canada;
  • engleza britanica pentru Marea Britanie;
  • engleza australiana pentru Australia.

Cu mai multe detalii despre noutati voi reveni pe masura ce ele vor fi disponibile.