Samsung GALAXY S11 va fi un GHIMPE in Coastele iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S11 va fi un real ghimpe in coastele iPhone 11 Pro, iata ce dezvaluire foarte importanta a fost facuta astazi in legatura cu telefonul.

Samsung GALAXY S11 GHIMPE Coastele iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S11 are astazi parte de o prima dezvaluire extrem de interesanta, care vine si cu o veste foarte buna pentru cei care erau interesati sa cumpere noul model de telefon mobil in momentul in care urma sa fie lansat. Mai exact, astazi a fost prezentat in mod oficial noul Qualcomm Snapdragon 865 pentru viitoarele modele de telefoane mobile, implicit si Samsung GALAXY S11, iar acum vedem si un test de performante facut pentru el.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa le ofere clientilor care cumpara modelele cu chip Qualcomm Snapdragon 865 performante echivalente cu cele ale iPhone 11 Pro, sau cel putin asta ne arata primul test facut folosind Geekbench pe noul procesor. Puteti vedea mai jos testul, iar el ne arata ca rezultatul in testul multicore intre Snapdragon 865 si A13 este de cateva sute de puncte, deci nesemnificativ, iar in cel single-core de cam 20%.

Samsung GALAXY S11 va fi un GHIMPE in Coastele iPhone 11 Pro

Samsung galaxy s11 performante chip Snapdragon 865

Samsung GALAXY S11 va putea, deci, sa fie un concurent foarte serios pentru iPhone 11 Pro, si poate chiar sa ii puna probleme telefonului pe care cei de la Apple l-au lansat in toamna acestui an pentru clientii din intreaga lume. Situatia este una foarte interesanta, iar asta pentru ca de obicei diferentele erau ceva mai mari intre procesoarele Snapdragon lansate primavara si cele Apple lansate cu o toamna inainte, dar Samsung GALAXY S11 are parte de vesti bune.

Samsung GALAXY S11 va putea sa se lupte de la egal la egal cu iPhone 11 Pro pe partea de procesare, iar multumita cantitatii mai mari de memorie RAM, va fi cu siguranta peste telefoanele de la Apple si pe partea de multitasking. Din cauza deciziei proaste a Apple de a nu creste cantitatea de memorie RAM in seria iPhone 11, Samsung GALAXY S11 va avea in primavara posibilitatea de a fura o buna parte dintre vanzarile americanilor.

Samsung GALAXY S11 va avea in vasta majoritate a modelelor, totusi, un chip Exynos 990/9830, care in mod normal ar trebui sa ofere performante mai slabe decat chip-ul Qualcomm Snapdragon 865, dar ramane de vazut ce se va intampla.

9 COMENTARII

  1. Dupa 2 luni de utilizare va merge greu iar bateria daca te tine 4 ore de utilizare ar fi bine
    Irelevant samsung ca high end

  2. Se stie ca de fiecare data, scoruri cu 20% mai mari inainte de lansare si dupa….
    Dar observ ca multi dintre noi din trecut nu invata si se lasa pacaliti de fiecare data
    Dabija ce treaba are ios13 si ca a avut buguri cu performantele cou gpu
    Tocmai apple recunoaste iar samsung minte cu numere false

  3. Da ca de fiecare data..cu 2-3 luni inainte de lansare scoruri ok si dupa lansare vezi scorurile cu 20% mai mici
    De 3 ani la rand este asa

  4. Esti-atat-de-prost-ca-te-umilesti-singur😂😂😂Cat-de-cretin/dobitoc-poti-fi-sa-aberezi-si-sa-scrii-numai-ineptii-zi-de-zi???Cel-mai-mare-agarici/troll/papitoi-ever!branescu=definitia-prostiei!!!