Torrents Time aduce Popcorn Time in browser pentru a vedea filme online

Torrents Time este cea mai recenta metoda de a vedea filme online gratuit pe calculatoare si vorbim despre un plugin pentru browsere menit sa inlocuiasca Popcorn Time pentru a oferi o metoda la fel de usoara de a vedea filme online fara a fi nevoiti sa descarcati torrente.

Popcorn Time a fost vanat de catre autoritati deoarece a distribuit gratuit filme si seriale online, iar Torrents Time este o alternativa mult mai simpla si mai greu de blocat deoarece nu vorbim despre un website in sine, ci despre un plugin care face totul posibil pentru utilizatori.

Torrents Time este oferit printr-un website numit popcorntime-online.io, insa acolo exista doar listari pentru filmele ce pot fi vizionate online, urmarirea lor necesitand instalarea unui plugin special care functioneaza ca un client de tip torrent, doar ca ofera streaming direct.

Mai exact, dupa instalarea Torrents Time utilizatorii vor putea face streaming gratuit pentru filme online direct din browser fara a descarca intregul film folosind un program de tip torrent, procesul fiind la fel de usor precum cel oferit de catre Popcorn Time, blocarea fiind mai dificila.

Torrents Time filme online

Pentru a beneficia de functionalitatea Torrents Time, un utilizator trebuie doar sa acceseze website-ul special creat pentru sistem, sa descarce plugin-ul dedicat si mai apoi sa acceseze orice film doreste, streaming-ul fiind facut imediat dupa accesarea acelui film.

Acestea fiind spuse, daca va aflati in cautarea unei metode mai simple de a vedea filme online pe propriile calculatoare, atunci Torrents Time ar putea fi solutia voastra cea mai simpla.