HTC One M10 alb apare intr-o prima imagine

HTC One M10 alb apare astazi intr-o prima imagine, viitorul smartphone al celor de la HTC incepand sa semene din ce in ce mai mult cu un smartphone al coreenilor de la Samsung, asta in ciuda faptului ca in general taiwanezii copiau iPhone-urile Apple.

HTC a pregatit o schimbare importanta pentru design-ul HTC One M10 si puteti vedea din imaginea de mai jos ca vorbim despre o imbunatatire a aspectului general al smartphone-ului, insa din pacate din poza el nu pare chiar atat de atractiv precum s-ar astepta multi.

Desi Samsung Galaxy S7 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2016 peste doar doua zile, HTC One M10 va fi prezentat de catre compania HTC in cadrul unei conferinte care va fi organizate in martie sau aprilie, lansarea acestui smartphone urmand a avea loc in Q2 2016.

Separat de schimbarile de design implementate in HTC One M10, compania HTC va oferi si specificatii de top pentru noul sau smartphone, insa dispozitivul va trebui sa aiba si functii atractive, altfel nu are sanse de a depasi iPhone 6S sau Samsung Galaxy S7 in vanzari.

HTC One M10 alb - iDevice.ro